Piano verhuizen

Uw piano of vleugel professioneel laten verhuizen?

het transporteren van Piano’s en vleugels is specialistenwerk.

Niet alleen omdat een piano of vleugel zwaar is maar bovenal omdat het toonvormende gedeelte ( stemkam, pennen, snaren, en zangbodem) zeer gevoelig is voor schokken.

VerhuisVaardig verzorgt het vervoer van deze uiterst gevoelige en omvangrijke muziekinstrumenten met de grootste zorg.

Uw piano of vleugel wordt voor de verhuizing volledig ingepakt in verhuisdekens en speciale sealfolie waardoor deze extra goed is ingepakt.

Uw instrument is tijdens transport volledig verzekerd met een maximale verzekeringswaarde van € 100.000,-

Uiteraard werkt VerhuisVaardig enkel en alleen met gediplomeerd personeel, luchtgeveerde verhuiswagens en de allermodernste hulpmiddelen om uw instrument op de juiste manier over te verhuizen.

Wilt u uw piano of vleugel laten verhuizen ? Neem dan contact met ons op.

Handyman

Als extra service kunnen wij diverse werkzaamheden voor, tijdens en na de verhuizing voor u uitvoeren zoals: afvoer oud meubialir,afvoer vloer verwijderen laminaat schoonmaakservice, schilderwerk, stoffering, laminaat leggen en ophangen van: gordijnrails, Flat-TV, schilderijen, spiegels, kapstok, etc.

Tevens is onze handyman in staat om uw electronische apparaten weer aan te sluiten en in te stellen. denk hierbij aan : het opnieuw aansluiten van het draadloze internet,uw telefoon,televisie,homecinema systeem,etc.

Opslag

Wilt u tussentijds uw inboedel opslaan? dan verzorgen wij dit bij ALLSAFE Mini Opslag. Indien u via ons verhuisd is de eerste maand opslag volledig kostenloos.

U heeft ten alle tijden toegang tot uw inboedel met een persoonlijk slot en bijhorende sleutel.

Geef bij opmerkingen aan dat u via VerhuisVaardig een maand gratis opslag wenst te ontvangen.

Gratis inpakmateriaal

VerhuisVaardig levert u ten alle tijden uw inpakmaterialen volledig kostenloos, en haalt deze ook weer voor u op! Zo worden er autolock- verhuisdozen , inpakpapier en etiketten bij u geleverd.

Onze verhuismaterialen worden 4 weken voor uw verhuisdatum ter beschikking gesteld, en 4 weken na uw verhuizing weer bij u opgehaald.

Bij het leveren van de verhuismaterialen worden deze door onze medewerkers op de door u gewenste plek neergezet, en wordt er uitgelegd hoe de autolock- verhuisdoos werkt.

Projectmanager (Zakelijk)

Bij grote zakelijke verhuizingen is het van belang dat er een projectmanager wordt aangesteld die de controle heeft en die toezicht houdt op de organisatie, zodat de verhuizing vlekkeloos verloopt. Ook zorgt de projectmanager ervoor dat u een vast aanspreekpunt heeft en dat het hele traject met u wordt doorlopen om te zien waar mogelijke knelpunten zitten. Zo bent u verzekerd van een perfecte coördinatie.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een zakelijke verhuizing, wanneer u ons meer vertelt over uw situatie. Hiervoor kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

© 2016 VerhuisVaardig. Webdesign door: MKB Webpartner